Πέρα από την τάξη: Εφαρμογές της μάθησης στον πραγματικό κόσμο

Εισαγωγή στη Μηχανική: Από τη Θεωρία στην Πράξη

Οπότε επέλεξα να σπουδάσω μηχανικός γιατί, γενικά, μου αρέσει να ασχολούμαι. Μπαίνοντας, ήξερα ότι υπήρχαν έργα και υπήρχαν ιδέες βασισμένες σε έργα, όπως μαθήματα στα οποία θα έπρεπε να κάνεις έργα, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα δούλευα σε κάτι τόσο περίπλοκο όπως ένας φούρνος επαναροής συγκόλλησης. Επομένως, είναι πρόκληση και είναι μια διασκεδαστική πρόκληση όμως. Ένα πράγμα που πραγματικά μου ξεχώρισε είναι το Εισαγωγή στον μηχανολογικό σχεδιασμό.

Πραγματική Εμπειρία: Δημιουργία Θεμελίωσης στη Μηχανική

Focused hipster teen girl school college student pink hair wear headphones write notes watching webinar online video conference calling on laptop computer sit on floor working learning online at home.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτό. Ένα από τα τελευταία μας έργα είναι η κατασκευή ηλιακού θερμοσίφωνα. Είναι πολύ πρακτικό. Δουλεύουμε σε ομάδες και πρέπει να σχεδιάσουμε από το πάτωμα και πάνω, να δημιουργήσουμε τον λογαριασμό των υλικών μας, να αγοράσουμε τα υλικά μας, να τα συνθέσουμε, να τα δοκιμάσουμε, να βελτιώσουμε το σχέδιό μας και στη συνέχεια να υποβάλουμε ένα τελικό σχέδιο.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα καλά στοιχεία για τη μηχανική στο Ανόβερο είναι ότι μπορείτε να μάθετε τι πρέπει να κάνετε. Και πολλές από τις εργασίες μας είναι πολύ ανεξάρτητες, περισσότερο εστιασμένες στην αυτομελέτη, κάτι που βοηθά στην προώθηση αυτού του επιπέδου αυτομάθησης και ανεξαρτησίας που αναμένεται να έχετε στο πραγματικό εργατικό δυναμικό.

Έχοντας την πρακτική εμπειρία σας διδάσκει πραγματικά ότι υπάρχει πραγματικά μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού που μαθαίνετε στην τάξη με τη θεωρία και αυτού που εφαρμόζεται πραγματικά στον κόσμο της μηχανικής.

Γεφύρωση θεωρίας και πρακτικής: Βιομηχανία

Εργάστηκα στη βιομηχανία για 30 χρόνια πριν έρθω στο Hanover College Ο συνάδελφός μου ηλεκτρολόγος μηχανικός, im Brooks εργάστηκε στη βιομηχανία για 30 χρόνια πριν έρθει στο Hanover College. Όχι μόνο δουλέψαμε ως μηχανικοί, αλλά στη συνέχεια διευθυνθήκαμε μηχανικοί.

Αυτό σήμαινε ότι προσλάβαμε και μηχανικούς, ώστε να ξέρουμε τι βιομηχανία ψάχνει. Σε έναν νέο μηχανικό, μπορείτε να πάτε σε μια εταιρεία και να πείτε καλά, κοίτα, ξέρω πώς να το κάνω αυτό στο πεδίο, οπότε επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς μπορώ να φτάσω εκεί. Ξέρετε, επομένως είναι πολύ χρήσιμο να βρείτε ακόμη και μια δουλειά.

Πλοήγηση στον Κόσμο της Μηχανικής: Από την πρακτική άσκηση στη σταδιοδρομία

Engineer Working on Desktop Computer, Screen Showing CAD Software with Engine 3D Model, Her Male Project Manager Explains Job Specifics. Industrial Design Engineering Facility Office

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Ανόβερο ξεκίνησε αυτό το πρόγραμμα ήταν ότι η τοπική βιομηχανία ενδιαφέρθηκε πολύ να έχει περισσότερους μηχανικούς και είπαν ότι θα προσφέρουν πρακτική άσκηση στους φοιτητές μας. Και μετά έξω από την περιοχή μας, οι μαθητές μας έχουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον.

οπότε κάθομαι ακριβώς μπροστά σε μια μηχανή. Ένας από τους μαθητές μας έκανε πρακτική άσκηση λίγο πριν από το τελειωτικό του έτος, και μόλις το τελείωσε, του πρόσφεραν μια μόνιμη θέση. Και έτσι όταν αποφοίτησε από εδώ, πήγε να δουλέψει ως μηχανικός δοκιμών στον καθηγητή Μπρουκς, ο οποίος έχει μια δέσμη εμπειρία στον κλάδο, μου έλεγε για έναν επιστημονικό και μου έλεγε για το τι κάνουν εδώ και ένα πρόβλημα που είχαν , και μου πρότεινε να το εξετάσω ως μέρος της ανώτερης διατριβής μου.

Έτσι, χρησιμοποιώντας τον καθηγητή Μπρουκς, συνδέθηκα μαζί τους και είχαμε μια υπέροχη συζήτηση, και έτσι το καταφέραμε. Βασικά, αυτό που προσπαθούν να κάνουν εδώ είναι να περάσει ο ατμός και να αλληλεπιδράσει με τον καταλύτη και στη συνέχεια να διασπάσει αυτόν τον καταλύτη τον ατμό σε υδρογόνο και οξυγόνο. Μέρος της διατριβής μου προσπαθεί να καταλάβω γιατί η υποβολή ολόκληρης αυτής της διαδικασίας σε ένα μαγνητικό πεδίο την καθιστά πιο αποτελεσματική και επίσης πιο αποτελεσματική.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να είσαι μέλος ενός μικρού κολεγίου φιλελεύθερων τεχνών είναι ότι έχεις πολύ μικρά μεγέθη τάξεων και πολύ καλή αλληλεπίδραση με τους καθηγητές σου, έτσι ώστε να σου εμφανίζονται ευκαιρίες σαν αυτή. Θα έχετε αυτή την αλληλεπίδραση ένας προς έναν με έναν καθηγητή και θέλουν όλοι να πετύχουν. Ακολουθώντας ολόκληρη την πτυχή των φιλελεύθερων τεχνών, μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά διαφορετικά μαθήματα και, στη συνέχεια, ορισμένα μαθήματα θα σας δώσουν πραγματικά μια εικόνα για ορισμένα πράγματα που μπορείτε να εφαρμόσετε.

Η αξία των φιλελεύθερων τεχνών στην εκπαίδευση των μηχανικών

Group of young people in technical vocational training with teacher

Σοφός μηχανικός. Δεν χρειάζεται να είσαι μόνο μηχανικός εδώ. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα πάθη σας στον αθλητισμό ή στη μουσική και την τέχνη, και επίσης να είστε φοιτητής μηχανικός εδώ γιατί έχουμε την ευελιξία να αλλάξουμε όταν δίνετε εξετάσεις ή όταν πρέπει να κάνετε ένα εργαστήριο. Έτσι, είναι απλά μικρά πράγματα όπως αυτό για μια ειδίκευση στις φιλελεύθερες τέχνες από τα οποία μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε σε ένα πρόγραμμα μηχανικής.

Γνωρίζουμε τι είναι σημαντικό εκτός της μηχανικής και το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που θα υπαγορεύσει την επιτυχία σας ως μηχανικός. Είναι γραπτή και προφορική επικοινωνία. Αυτό είναι που θα σας ωθήσει στην καριέρα σας.

Και αυτό στο οποίο διαπρέπουν τα κολέγια φιλελεύθερων τεχνών, σας βοηθά να βελτιώσετε αυτές τις δεξιότητες επικοινωνίας. Αυτό είναι, για μένα, τόσο μεγάλο διαφοροποιητικό όσο οτιδήποτε μπορείς. Θα βρείτε να έρθετε στο Hanover College

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *