Ενδυνάμωση των αυριανών καινοτόμων: Επιστημονική Εκπαίδευση: Προώθηση της Επιστημονικής Εκπαίδευσης

Εισαγωγή

Σήμερα είμαι εδώ για να μιλήσω για χορηγία. Χορηγία ομάδας μαζί της. Γιατί έχει, ξέρετε, πολυετή εμπειρία και ξέρει πολλά πράγματα για αυτό. Και είμαι σίγουρος ότι αυτά θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις καλύτερα. Λοιπόν, Mari, πώς είσαι; Ω, υπέροχα. Κάποια μέρα, μια όμορφη μέρα σήμερα. Είναι, έτσι δεν είναι; Κάνει λίγο κρύο εδώ στη Βοστώνη, αλλά εξακολουθεί να μας κρατά νέους. Άρα είναι καλό. Λοιπόν, Mari, αναρωτιέμαι, ξέρεις, τι είναι η χορηγία του SolidWorks για φοιτητικές ομάδες.

Χορηγία SolidWorks για Μαθητικές Ομάδες

Students and teachers presenting, to the employees from their Sponsor, their robot which participated at the FIRST Robotics Competition. The whole student team is besides the screen where they show a video of the competition they participated in. One student is in foreground, besides the laptop and in charged of the presentation.

Αυτό που κάνουμε Simge είναι ότι η ομάδα του SolidWorks edu πηγαίνει απευθείας σε μαθητές που διαγωνίζονται εκεί έξω στο σχολείο τους σε έναν διαγωνισμό ή σε μια εκδήλωση. Και τους παρέχουμε λογισμικό για να τους βοηθήσουμε να σχεδιάσουν, να αναλύσουν και τα έργα τους ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν.

Εξοχος. Έχουν λοιπόν ένα πακέτο από εμάς. Μπορούν να κάνουν ό,τι χρειάζονται για αυτούς τους αγώνες. Σωστός? Αυτό είναι σωστό. Και έχουμε πολλές διαφορετικές προσφορές. Πρώτα απ ‘όλα, έχουμε το SolidWorks που τρέχει σε windows και δεν είναι μόνο το SolidWorks Simge, αλλά το SolidWorks για να σχεδιάζει φωτορεαλιστική απόδοση.

Προσομοίωση SolidWorks και προσομοίωση ροής για ανάλυση συνθέτης για καταπληκτικό Είναι πραγματικά ένα πλήρες πακέτο σχεδίασης. Αλλά ξέρετε, η τεχνολογία αλλάζει. Έχουμε προσφορές cloud που είναι 100% διαθέσιμες για κάποιον που χρησιμοποιεί Chromebook ή tablet.

Σουίτα εργαλείων Delmia στη μεταποίηση

Και, επίσης, χάρη στο γεγονός ότι είμαστε μέρος της Dassault Systemes, έχουμε μια καταπληκτική προσφορά με την εμπειρία 3D Engineer, που προωθεί εφαρμογές με άβακα, καθώς και το CST studio και τη σουίτα εργαλείων Delmia στην κατασκευή. Ω Θεέ μου, είναι τόσο όμορφο.

Έχουμε όλα όσα μπορεί να χρειαστούν, αλλά αναρωτιέμαι ποιος είναι κατάλληλος να το εφαρμόσει. Όμορφες συσκευασίες. Λοιπόν, έχουμε οποιαδήποτε ομάδα που είναι σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, είτε πανεπιστήμιο, επαγγελματικό ίδρυμα, γυμνάσιο, ακόμα και γυμνάσιο, εάν διαγωνίζεται σε διεθνή, εθνικό ή περιφερειακό διαγωνισμό και είναι κάτι εκτός σχολικού ωραρίου, θα τους χορηγήσουμε . Πανεμορφη.

Πώς μπορούν όμως να υποβάλουν αίτηση; Λοιπόν, είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία. Symoné αν μεταβείτε στο solidworks.com/student sponsorship, υπάρχει μια εφαρμογή που πρέπει πρώτα να επιλέξετε.

Διαδικασία αίτησης

SOCIAL SECURITY CONCEPT

Τι είδους λογισμικό θέλετε; Θέλετε απλά SolidWorks ή θέλετε εφαρμογές cloud; Ή θέλετε τόσο SolidWorks όσο και εφαρμογές cloud που επιλέγετε. Προσαρμόζουμε αυτό που χρειάζεστε για έναν συγκεκριμένο διαγωνισμό. Πανεμορφη. Επομένως, αν πάνε στο Google και γράψουν SolidWorks, φοιτητική χορηγία ή λέτε ότι μπορούν να βρουν ότι το φέρνει σωστά ή πάνε απευθείας στο solidworks.com/student sponsorship; Τώρα το κάνουμε αυτό εδώ και 20 χρόνια, οπότε έχουμε πάνω από 250 διαγωνισμούς που έχουμε χορηγήσει.

Είναι σχετικά διαθέσιμο στο Google γιατί αν οι άνθρωποι κάνουν απλώς αναζήτηση, θεέ μου, ναι, αυτό είναι υπέροχο. Αναρωτιέμαι, υπάρχει όριο, όπως γνωρίζετε, πόσα μέλη της ομάδας μπορούν να λάβουν αυτό το λογισμικό από εμάς; Όχι, δεν υπάρχει όριο που γνωρίζουμε ότι κάθε μέλος της ομάδας πρέπει να μάθει το SolidWorks αν θέλει να βρει δουλειά. Και αυτό είναι τόσο σημαντικό. Αυτό το κάνουμε για ομάδες δεξιοτήτων εργασίας. Simge. Ναι, βοηθάμε την ομάδα, αλλά δεν θέλουμε να μείνει κανείς έξω.

Το SolidWorks στον κόσμο του σχεδιασμού

Λοιπόν, νομίζω ότι είναι ένα τεράστιο πράγμα που κάνουμε ως σχολικό σύστημα. Και με τη βοήθειά σας τώρα, οι μαθητές μαθαίνουν, τους δίνουμε την ευκαιρία να βρουν δουλειά και μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν όταν ήταν φοιτητές, δωρεάν. Μπορούν να τους χορηγήσουν.

Και όταν αποφοιτήσουν, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως, ξέρετε, μια από τις πιο όμορφες δουλειές που έχουν να κάνουν αίτηση. Σωστός? Σωστός. Και, ξέρετε, κάποια μέρα παρακολουθώ πάντα τους ιστότοπους εργασίας μας. Ναι, ναι Υπέροχο. Παρεμπιπτόντως, ξέρω όταν κάνουν αίτηση οι φοιτητές, τα πακέτα χορηγιών, υπάρχει το ερώτημα εκεί και τους ρωτάμε, σε ποιο διαγωνισμό θα συμμετάσχετε.

Γιατί λοιπόν εφαρμόζετε αυτό το πακέτο; Αν λοιπόν ο ανταγωνισμός τους δεν είναι σε αυτή τη λίστα, τι πρέπει να κάνουν; Μαρί. Ω, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο.

Νέοι Διαγωνισμοί

red paragraph and judge gavel on a computer in front of a soccer stadium background 3d-illustration

Και εμείς, μαθαίνουμε συνεχώς για νέους διαγωνισμούς. Αλλά υπάρχει ένα πεδίο που ονομάζεται άλλο, και απλώς βάζετε το όνομα αυτού του διαγωνισμού και έναν σύνδεσμο στη διεύθυνση URL του διαγωνισμού ή περιγράφετε τον διαγωνισμό και θα τον εξετάσουμε. Και ξέρετε, πιθανότατα κάποια μέρα θα το εγκρίνουμε, απλά πρέπει να το ελέγξουμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι θεμιτό, όμορφο. Αλλά αν έχουν μια ερώτηση πώς μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Μαρί. Εντάξει. Σε αυτόν τον κόσμο της AI. Σωστά.

Διαδικασία αναθεώρησης

κάθε αίτηση εξετάζεται. Και η Chris, που δουλεύει για εσάς, εξετάζει κάθε εφαρμογή που στέλνει το σίριαλ για το SolidWorks desktop. Έχουμε μια ομάδα, η οποία εξετάζει επίσης όλες τις εφαρμογές cloud και επαληθεύει ότι, ξέρετε, οι μαθητές συμμετέχουν σε διαγωνισμό.

Διαδικασία αίτησης

Έτσι, σωστά, σε αυτήν τη διαδικασία αίτησης, μπορείτε να προσθέσετε μερικά σχόλια σε αυτό. Θέλουμε να μάθουμε γιατί θέλετε να χρησιμοποιήσετε το SolidWorks. Και λαμβάνουμε αυτά τα σχόλια πολύ σοβαρά γιατί μας βοηθούν να καθορίσουμε το πρόγραμμα χορηγιών μας. Και υπάρχουν και άλλοι τομείς.

Κοινοτική υποστήριξη και πόροι

Teenage boy signs up as a volunteer to help with donation, charity event. Youth organization.

Έχουμε επίσης μια κοινότητα SolidWorks, τη Simge. Και με εκπλήσσει πόσοι επαγγελματίες στην κοινότητα του SolidWorks, αυτοί είναι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το SolidWorks κάθε μέρα, απαντούν σε ερωτήσεις μαθητών, ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό ή πώς να το κάνετε αυτό Είναι τόσο καταπληκτικό. Θυμάμαι όταν ήμουν φοιτητής, ήταν πολύ δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο, ειδικά έναν ειδικό στον κλάδο, ξέρεις, να κάνεις οποιαδήποτε ερώτηση.

Κοινότητα

Τώρα έχουμε μια κοινότητα και οι μαθητές μπορούν να πάνε και να γνωρίσουν κόσμο. Μπορούν ακόμη και να δικτυωθούν και να έχουν τις απαντήσεις για τις ερωτήσεις τους. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ο χρόνος και νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο, ξέρετε, οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί στην κοινότητα του SolidWorks. Είναι μια κοινότητα εκείνων που θέλουν να βοηθήσουν άλλους.

Επαγγελματική Κοινότητα

Αλλά πιστεύω επίσης ότι η επαγγελματική μας κοινότητα γνωρίζει ότι χρειάζονται ειδικευμένους πτυχιούχους που να γνωρίζουν το SolidWorks και θέλουν να βοηθήσουν να αναδείξουν τους καλύτερους αυτούς τους μαθητές. Και γι’ αυτό αγαπάμε τόσο πολύ τις ομάδες. Γιατί ναι, μαθαίνεις στην τάξη, μαθαίνεις μεγάλες δεξιότητες από τους παιδαγωγούς μας. Αλλά όταν είσαι μέλος μιας ομάδας, πρέπει πραγματικά να μάθεις πώς να λύνεις προβλήματα και να συνεργάζεσαι. Και αυτό είναι τόσο σημαντικό για τους εμπορικούς πελάτες μας.

Αυτό χρειάζεται μαθητές που γνωρίζουν τις δεξιότητες του SolidWorks και πώς να εργάζονται σε ομαδικό περιβάλλον. Είναι ένα σπουδαίο σημείο. Θα ήθελα επίσης να υπενθυμίσω κάτι στους μαθητές. Ξέρετε, πώς μπορούν να βρουν αυτές τις κοινότητες.

Πλατφόρμα 3D εμπειρίας

Female and Male Engineers are Discussing the 3D CAD Software Render of an Electric Concet Car. High Tech Laboratory with a Prototype Vehicle Chassis.

Είναι όλοι, στην πλατφόρμα εμπειρίας, και πρέπει απλώς να μεταβείτε στην πλατφόρμα 3D εμπειρίας και να εγγραφείτε. Είναι δωρεάν, ώστε να μπορείτε να εγγραφείτε, να κάνετε τις ερωτήσεις σας, να δικτυωθείτε με ανθρώπους. Είναι όλα σε ένα μέρος. Επομένως, είναι πάντα καλό να, να γνωρίζετε και να είστε εκεί, να είστε, ξέρετε, να ευθυγραμμίζεστε με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία 3D του SolidWorks, τον κόσμο της πλατφόρμας. Έτσι είναι στην πραγματικότητα.

Και ο Simge, πρέπει να πω. Σωστά. Πηγαίνω σε όλο τον κόσμο και λαμβάνω εκπληκτικές ιστορίες, καταπληκτικές ιστορίες, είτε πρόκειται για φόρμουλα, μαθητή, φόρμουλα, ηλεκτρικό Baja, διαγωνισμούς ρομπότ. Μόλις κάναμε ένα στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης και τον υποβρύχιο διαγωνισμό ρομπότ. Πρέπει λοιπόν να σας κάνω μια ερώτηση. Προχώρα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *