Εκπαιδευτική ισότητα: Στρατηγικές για τη γεφύρωση του χάσματος ευκαιριών

Καθορισμός της φυλετικής ισότητας

Όταν μιλάμε για φυλετική ισότητα, ο τρόπος που την ορίζουμε είναι να διασφαλίζουμε ότι η φυλή σας δεν καθορίζει ποιες εμπειρίες έχετε. Φτάσετε εκεί. Θα σας μεταφέρω λοιπόν σήμερα στις συζητήσεις μου με τους ηγέτες των περιφερειών και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, για να μιλήσουμε για το πώς το προσεγγίζουν και πώς σκέφτονται να ενσωματώσουν την ισότητα στον τρόπο που λειτουργούν. Θα τα πούμε λοιπόν σε λίγα λεπτά.

Προσπαθούμε λοιπόν να δουλέψουμε πώς μπορούμε τουλάχιστον να καλύψουμε τις ανάγκες των πιο ευάλωτων μαθητών μας, δηλαδή των πρώτων μαθητών μας, των μαθητών μας με ειδικές ανάγκες, των μαθητών μας Αγγλικών, για να το κάνουμε αυτό δυνατό, όταν μιλάμε για φυλετική ισότητα, τον τρόπο ορίζουμε ότι διασφαλίζει ότι η φυλή σας δεν καθορίζει τι γίνετε, ποια αποτελέσματα έχετε, ποιες ευκαιρίες λαμβάνετε ή ποιες εμπειρίες έχετε.

Προκλήσεις και Αλλαγές στην Εκπαίδευση

Students raising hands while teacher asking them questions in classroom

στοκ

Στα δημόσια σχολεία της πόλης της Αλεξάνδρειας, πώς πρέπει να είναι όταν κάποιος επισκέπτεται ένα σχολείο που το κάνει αυτό; Λοιπόν, πώς μπορείτε να πείτε ότι πραγματικά λειτουργεί; Νομίζω ότι πρώτα και κύρια, βγάζετε τα βρώμικα ρούχα σας και μιλάτε για το χάσμα επιδόσεων και τα προβλήματα ευκαιριών που επικρατούν σε κάθε σχολικό τμήμα σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή.

Νομίζω ότι πρέπει επίσης να μην απολογηθείτε όταν κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Ξέρεις, ένα πράγμα που σε κάνει να ξέρεις ότι κάθε άτομο συνήθως νιώθει πολύ άβολα είναι όταν αρχίζεις να μιλάς για τη μεγάλη λέξη ράτσα, σωστά; Οι άνθρωποι αρχίζουν να στριμώχνονται στις θέσεις τους και αρχίζουν να νευριάζουν, ξέρετε, ένα αντιρατσιστικό σχολικό τμήμα. Θα κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα όλη την ώρα, όπως θα είναι ο κανόνας. Αυτό θα είναι κάτι στο οποίο κλίνουν. θέλεις επίσης να μπορείς να είσαι.

Ενσωμάτωση της ισότητας στην εκπαίδευση

Και αυτό που προσπαθούμε να γίνουμε είναι ένα σχολικό τμήμα που ασυλλόγιστα καλεί τους ανθρώπους για τις ρατσιστικές τους ενέργειες και συμπεριφορές και πρακτικές, τελεία. Σωστά. Και αν λέμε ότι θα είμαστε ένα σχολικό τμήμα που δεν θα ανέχεται τις ανισότητες ή που δεν θα ανέχεται τον ρατσισμό, τότε πρέπει να είμαστε ασυγχώρητοι και να καλούμε τους ανθρώπους γι’ αυτό και να μην αφήνουμε τους ανθρώπους να φύγουν που δεν πιστεύουν σε αυτό, ξέρετε, και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για πολλά τμήματα σχολείων, ξέρετε, να το κάνουν σε αυτή τη χώρα πολύ νωρίς, ξεκινήσαμε ένα ταξίδι.

Το διοικητικό συμβούλιο, ακόμη και στη διαδικασία της συνέντευξης, είπε, τι θα κάνετε για αυτά τα σχολεία που δεν έχουν την ίδια απόδοση, που είναι σημαντικά χαμηλότερα από άλλα; Και ένα από τα πράγματα που διαπιστώσαμε ότι μου επεσήμανε το διοικητικό συμβούλιο είναι ότι η περιφέρεια εκείνη την εποχή μιλούσε συχνά, καλά, ξεπερνάμε το κράτος και το έθνος και την περιοχή, αλλά κανείς δεν επεσήμανε ποτέ ότι τα λευκά παιδιά και τα παιδιά της Ασίας ξεπερνούσαν σημαντικά τα μαύρα και ισπανόφωνα παιδιά και τα φτωχά παιδιά και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. δείτε όλα τα δεδομένα για όλα τα παιδιά.

Αντιμετώπιση ανισοτήτων στα σχολικά συστήματα

Empty classroom, gymbal shot

στοκ

Και νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα προς τα εμπρός για οτιδήποτε. Όταν η κοινότητα που βλέπει και γνωρίζει ότι εφαρμόζονται άδικες πρακτικές, μπορεί να δει το διοικητικό όργανο και τον προϊστάμενο να μιλά για αυτά τα πράγματα δημόσια, αλλάζει τη δυναμική του οργανισμού. Στη συνέχεια, όμως, βάλαμε σχέδια σε εφαρμογή και σε ένα παράθυρο περίπου 3 έως 5 ετών, κάτι τόσο βασικό όσο το να έχουμε ένα ευθυγραμμισμένο, εγγυημένο και βιώσιμο για όλους τους μαθητές σε όλες τις τάξεις και όλα τα σχολεία.

Αυτό είναι το θεμέλιο της ισότητας και της εκπαίδευσης. Και μετά το επικαλύπτετε με ισχυρές βασικές πεποιθήσεις και δεσμεύσεις ότι όλα τα παιδιά θα αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και ότι θα είμαστε χωρίς αποκλεισμούς και ότι όλα τα παιδιά θα εκτιμηθούν. Φέραμε το προφίλ μας ως πτυχιούχου για όλους τους φοιτητές, και έτσι ολόκληρος ο τόνος της δουλειάς μας έχει αλλάξει. Και είμαι περήφανος γιατί όταν έφτασα εδώ, είχαμε πολλά σχολεία που είχαν βαθμολογηθεί με F και χρήζουν ανάκαμψης.

Σήμερα δεν έχουμε κανένα. Ξέρετε, έχουμε αυξήσει τα ποσοστά αποφοίτησης για όλες τις φοιτητικές ομάδες. Έχουμε αυξήσει τις επιδόσεις για όλες τις μαθητικές ομάδες. Ωστόσο, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σε ορισμένα από αυτά τα ζητήματα ισότητας, ειδικά με τα φτωχά παιδιά μας. Συνειδητοποιήσαμε ότι στην περιοχή μας, η φυλή μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα όσον αφορά τη συμπεριφορά και την πειθαρχία. Αλλά εμείς, αλλά από πέρυσι, για πρώτη φορά, η περιφέρεια ήταν ανάλογη σύμφωνα με το κρατικό πρότυπο για τις παραπομπές πειθαρχίας μας. Επομένως, είμαστε όλοι οι δείκτες που θα εξετάσατε για να μετρήσετε εάν έχετε δίκαιο περιβάλλον.

Επίτευξη Ισότητας: Στρατηγικές και Πρόοδος

στοκ

Κάνουμε σημαντική πρόοδο ή επιτυγχάνουμε αυτούς τους δείκτες. Αλλά έχει ληφθεί μια νοοτροπία από την κορυφή και η ηγετική ομάδα αισθάνεται πάθος γι ‘αυτό. Και πραγματικά εκεί που γίνεται η δουλειά είναι να έχουμε υψηλή ευθύνη για τους διευθυντές και τους δασκάλους και τα σχολεία να ζουν, να διδάσκουν και να εργάζονται με δίκαιο τρόπο και να αλλάξουν τη γλώσσα γύρω από αυτά τα παιδιά από αυτά τα παιδιά στα παιδιά μας. τα παιδιά μας, και θα είμαι υπεύθυνος για αυτά.

Το Blue Sky θα σήμαινε ότι κάθε παιδί πρώτα και κύρια, κάθε παιδί, έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο νοικοκυριό του. Για μένα, αυτό είναι μια χρησιμότητα. δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να μην έχει συμβεί μέχρι τώρα. Θέλω να πω, σίγουρα υπάρχουν λόγοι, αλλά όχι δικαιολογίες. και είναι πραγματικά σημαντικό Είναι μια αλλαγή παιχνιδιών γενεών για μια οικογένεια να μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο σπίτι της. Το άλλο πράγμα, επίσης, που πιστεύω ότι θα είναι πολύ, πολύ σημαντικό για έναν γαλάζιο ουρανό, είναι να έχει κάθε παιδί μια συσκευή που να μπορεί να χρησιμοποιήσει και να είναι δική του. Είτε το αγοράζουν τα σχολεία είτε το αγοράζουν τα νοικοκυριά. 

Τελευταίες λέξεις

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις προκλήσεις μας, και αυτά είναι μερικά από τα πράγματα με τα οποία έχουμε αντιμετωπίσει ή τα εμπόδια και τα εμπόδια που έχουμε αντιμετωπίσει, και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάζουμε να ξεπεράσουμε. Μπορείτε να αρχίσετε να βρίσκεστε στους στόχους σας και στα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Αλλά πρέπει να ξεκινήσετε με αυτή την αποστολή, αυτό το όραμα και τις βασικές αξίες.

Πρώτα. Καλως ορισες πισω. Και τώρα που μιλήσαμε για ισότητα και συμμετοχή στην κοινότητα, αυτό ήταν μια μικρή έκπληξη για εσάς παιδιά. Και στο επόμενο επεισόδιο θα μιλήσουμε για το πώς το κάνουμε και την αλλαγή συμπεριφοράς που απαιτείται, την καρδιά που απαιτείται. Και θα έχω επίσης μερικές συμβουλές. Δείτε λοιπόν το επόμενο επεισόδιο, μιλήστε μαζί σας σύντομα. Για μένα ανάγεται στο ότι κάθε άτομο που είναι μέρος του σχολικού μας συστήματος αισθάνεται ότι εκτιμάται και αισθάνεται ότι είναι μέρος της λύσης. Ξεκινάμε χτίζοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που προσεγγίζουν αυτό το έργο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *